Kantoorruimtes

Uw bedrijfspand is het visitekaartje van uw business en de werkplek van uw medewerkers. Het is daarom belangrijk dat deze ruimte altijd hygienisch fris en schoon is. Bij zeepsop schoonmaakservice staan uw vertrouwen en uw persoonlijke wensen hoog in het vaandel. Wij maken daarom altijd dezelfde medewerker(s) persoonlijk verantwoordelijk voor de schoonmaak van uw pand.

Op deze manier heeft u altijd dezelfde medewerker(s) over de vloer die uw bedrijf en uw persoonlijke wensen echt leren kennen en begrijpen. Een vast aanspreekpunt, ervaren schoonmakers, duidelijke communicatie en korte lijnen zijn wat ons betreft de kernwoorden voor een blinkend kantoor.

Wij kunnen zeggen dat wij heel tevreden zijn over de werkzaamheden van zeepsop. Alles verloopt naar wens. De communicatie is heel direct en verloopt goed.

Felix Gulje

De Mondhoek

Ik vind zeepsop meer dan een schoonmaakbedrijf. Het is een zorg-bedrijf. Onderhoud bepaalt voor een groot deel de uitstraling van een bedrijf. Zeepsop luistert naar de wensen van de klant en kijkt samen met je wat jij als klant nu eigenlijk prettig en belangrijk vindt als het op schoonmaak en onderhoud van je bedrijf aankomt. En juist die persoonlijke aandacht maakt dat wij als klant zeer tevreden zijn. Zeepsop verzorgt voor ons een schoonmaakplan op maat waarbij er ook met ons meegedacht wordt. Bij ons bedrijf is zeepsop zo vertrouwd dat het een aanvulling op ons team lijkt met een speciale taak.

Arjen Brinkman

Brinkman Special Products