Praktijkruimtes

Als er iets schoon en hygienisch moet zijn is het wel een praktijkruimte. Of het nou gaat om een tandartsenpraktijk, huisartsenpraktijk of fysiotherapiepraktijk…. Het moet schoner dan schoon! Zeepsop schoonmaakservice is de specialist op het gebied van praktijkruimtes schoonmaken en weet dus precies wat er verwacht wordt.

Door de korte communicatielijnen die wij al jaren onderhouden met artsen, assistenten en praktijkbegeleiders, zijn wij in staat om alle werkzaamheden op maat af te stemmen.
Daarnaast zijn wij ook bekend met de HKZ normen.

Wij kunnen zeggen dat wij heel tevreden zijn over de werkzaamheden van zeepsop. Alles verloopt naar wens. De communicatie is heel direct en verloopt goed.

Felix Gulje

De Mondhoek

Ik vind zeepsop meer dan een schoonmaakbedrijf. Het is een zorg-bedrijf. Onderhoud bepaalt voor een groot deel de uitstraling van een bedrijf. Zeepsop luistert naar de wensen van de klant en kijkt samen met je wat jij als klant nu eigenlijk prettig en belangrijk vindt als het op schoonmaak en onderhoud van je bedrijf aankomt. En juist die persoonlijke aandacht maakt dat wij als klant zeer tevreden zijn. Zeepsop verzorgt voor ons een schoonmaakplan op maat waarbij er ook met ons meegedacht wordt. Bij ons bedrijf is zeepsop zo vertrouwd dat het een aanvulling op ons team lijkt met een speciale taak.

Arjen Brinkman

Brinkman Special Products